Valmistavat ryhmät

Lappeenrannan Agility Urheilijat ry järjestää seuraavat agilityyn valmistavat ryhmät keväällä 2018!

Tarkempi ajankohta ilmoitetaan lähempänä.

HAKULOMAKE

Hallittavuustesti: järjestetään valmistava-ryhmän haun yhteydessä.

Hallittavuustestissä tarkkailemme koiran ja ohjaajan yhteistyötä. Koiran tulee olla ohjaajan hallinnassa, sillä tämä tulee helpottamaan tulevia agilitytreenejä. Koiran on oltava luoksepäästävä, pysyttävä paikoillaan 15 sekuntia 10 metrin päässä ohjaajasta, tultava luokse kutsusta ja seurattava ohjaajaa (hihnassa ja ilman, häiriössä ja häiriöttä). Koiralta vaadimme sosiaalisuutta, sillä emme ota ryhmiin aggressiivisia koiria. Koiran on sallittava vieraan ihmisen käsittely. Hallintatestin suoritusten ei tarvitse olla tokomaisia, tärkeintä on iloinen yhteistyö. Tämän vuoksi tahdommekin nähdä koirakolta vapaavalintaisen tempun, joka voi olla vaikkapa ”ylävitoset”, tanssiminen, seisominen takajaloilla tai ohjaajan jalkojen välistä pujotteleminen. Tyyli on vapaa, sillä pääasia on että koirakolla on hauskaa yhdessä. Kiinnitämme myös erityistä huomiota ohjaajan ja koiran leikkimiseen. Testissä ei suoriteta agilityesteitä.

Yhteistyötesti: järjestetään pentu-koirille (alle 1v.) valmistava-ryhmän haun yhteydessä

Yhteistyötestissä tarkkailemme koiran ja ohjaajan yhteistyötä. Koiran tulee pystyä kulkemaan remmissä mukana ihmisiä ja koiria pujotellen. Koiran on oltava luoksepäästävä, tultava luokse kutsusta ja leikkiä jollakin tapaa ohjaajan kanssa. Nameja ja leluja saa käyttää vapaasti testin aikana.

Huomioithan että koiran tulee olla vähintään 9kk vanha voidakseen osallistua agilityyn valmistavaan ryhmään. Juoksuiset nartut saavat osallistua hallittavuus/yhteistyötestiin.

Valmistava-ryhmiä ja hallittavuustestiä koskevat tiedustelut sähköpostitse koulutustoimikunta(at)gmail.com .​

Comments are closed