Valmistavat ryhmät

Lappeenrannan Agility Urheilijat ry järjestämä agilityyn valmistavat ryhmät aloittaalokakuussa 2017!

Ryhmä treenaa maanantaisin klo 20 ja toinen ryhmä torstaisin klo 18. Hallinta/yhteistyö testi järjestetään 24.9. klo 16-18.
Hakuaika on 30.8. klo 10 – 10.9. klo 22 ja testiin päässeille ilmoitetaan sähköpostitse 15.9. mennessä.
Jos päteviä koirakoita on testissä reilusti, voimme mahdollisesti aloittaa myös toisenkin ryhmän. Tämän treeniajankohdasta ei ole vielä varmuutta.

HAKULOMAKE

Hallittavuustesti: järjestetään valmistava-ryhmän haun yhteydessä.

Hallittavuustestissä tarkkailemme koiran ja ohjaajan yhteistyötä. Koiran tulee olla ohjaajan hallinnassa, sillä tämä tulee helpottamaan tulevia agilitytreenejä. Koiran on oltava luoksepäästävä, pysyttävä paikoillaan 15 sekuntia 10 metrin päässä ohjaajasta, tultava luokse kutsusta ja seurattava ohjaajaa (hihnassa ja ilman, häiriössä ja häiriöttä). Koiralta vaadimme sosiaalisuutta, sillä emme ota ryhmiin aggressiivisia koiria. Koiran on sallittava vieraan ihmisen käsittely. Hallintatestin suoritusten ei tarvitse olla tokomaisia, tärkeintä on iloinen yhteistyö. Tämän vuoksi tahdommekin nähdä koirakolta vapaavalintaisen tempun, joka voi olla vaikkapa ”ylävitoset”, tanssiminen, seisominen takajaloilla tai ohjaajan jalkojen välistä pujotteleminen. Tyyli on vapaa, sillä pääasia on että koirakolla on hauskaa yhdessä. Kiinnitämme myös erityistä huomiota ohjaajan ja koiran leikkimiseen. Testissä ei suoriteta agilityesteitä.

Yhteistyötesti: järjestetään pentu-koirille (alle 1v.) valmistava-ryhmän haun yhteydessä

Yhteistyötestissä tarkkailemme koiran ja ohjaajan yhteistyötä. Koiran tulee pystyä kulkemaan remmissä mukana ihmisiä ja koiria pujotellen. Koiran on oltava luoksepäästävä, tultava luokse kutsusta ja leikkiä jollakin tapaa ohjaajan kanssa. Nameja ja leluja saa käyttää vapaasti testin aikana.

Huomioithan että koiran tulee olla vähintään 5kk vanha voidakseen osallistua agilityyn valmistavaan ryhmään. Juoksuiset nartut saavat osallistua hallittavuus/yhteistyötestiin.

Valmistava-ryhmiä ja hallittavuustestiä koskevat tiedustelut sähköpostitse koulutustoimikunta(at)gmail.com .​

Comments are closed