Lappeenrannan agilityhallit Oy

Jo vuonna 2000 alkoi elää LAUlaisten haave omasta harjoitteluhallista. Parin vuoden ”kypsyttelyn” jälkeen yhdistyksen ensimmäinen hallityöryhmä perustettiin tammikuussa 2003. Vuosien varrella hallihanke jouduttiin useaan kertaan jäädyttämään lähinnä rahoituksen riittämättömyyden vuoksi. Oma halli on yhdistykselle siis pitkäaikaisen suunnittelu- ja kehittämistyön, sekä ennen kaikkea ahkeran talkootyön ja yhteishengen tulos. Halli otettiin käyttöön maaliskuun 2009 lopulla. Hallin harjakaisia vietettiin 3.4.2009.

Hankkeen konkretisoiduttua yhdistys katsoi tarpeelliseksi perustaa erillisen organisaation hoitamaan hallihanketta sekä hallin tulevaa toimintaa. 24.9.2008 perustettiin siten halliosakeyhtiö, Lappeenrannan agilityhallit oy. Lappeenrannan Agility Urheilijat ry omistaa yhtiön koko osakekannan.

Lappeenrannan agilityhallit oy:n toiminnan tarkoituksena on tarjota harjoittelutilaa ja –aikoja yhdistyksen agilityharrastajille sekä puitteet niin kansallisten kuin kansainvälistenkin agilitykilpailujen järjestämiselle. Lisäksi yhtiö tarjoaa harjoitteluaikoja vuokrattavaksi muille Lappeenrannan seudun yhdistyksille ja seuroille sekä myös kahvio- ja hallitilaa erilaisten yhdistysten ja tapahtumien käyttöön.

Tietoa vuokraajille

Halli on tekonurmipohjainen ja lämmitetty syyskuusta 2017 alkaen. Hallitilan mitat ovat 57m x 21m. Halliin asennettiin elokuussa 2014 Saltexin kumirouhetekonurmi.

Comments are closed.