Jäsenyys

Lappeenrannan Agilityurheilijoiden jäsenmaksut v. 2024:

  • Liittymismaksu uudelle jäsenelle 20 €
  • Vuosijäsenyys 40 € / vuosi
  • Perhejäsenyys 15 € / vuosi (Perhejäseniä ovat vuosijäsenen kanssa samassa ruokakunnassa asuvat)
  • Nuorisojäsenyys 15 € / vuosi (Nuorisojäseniä ovat alle 18 vuotiaat)
  • Ainaisjäsenyys 250 €

Jäseneksi pyrkivän on oltava agilitystä kiinnostunut ja sitouduttava noudattamaan Lappeenrannan Agility Urheilijat ry:n sääntöjä.

Mikäli olet kiinnostunut seuran jäsenyydestämme, löydät hakemuslomakkeen alempaa tältäsivulta. Täyttämällä lomakkeen tiedot ja ottamalla yhteyttä jäsensihteeriimme pääsemme asiassa eteenpäin. Seuran hallitus pyrkii kokoontumaan kuukausittain ja käsittelee siellä uudet hakemukset. Jäsenmaksulasku tulee sinulle sähköpostilla (tai kirjepostilla, jos ei sinulla ole sähköpostiosoitetta) sen jälkeen, kun sinut on hyväksytty LAUn jäseneksi.

Lappeenrannan Agilityurheilijoiden harjoittelumaksut v. 2024:

Harjoittelumaksujen suuruudet ja maksuihin liittyvät määrittelyt löydät täältä.

Kuinka päästä mukaan seuran toimintaan?

Mikäli olet valmistavalla tai alkeiskurssilla, kopioi ja täydennä alla olevat tiedot sähköpostiviestiin ja lähetä sähköposti jäsensihteerillemme.

Mikäli olet kiinnostunut aloittamaan harjoittelun seurassamme, mutta et ole valmistavalla tai alkeiskurssilla, sinulla on jo kokemusta agilitystä tai haluat harjoittelumahdollisuuksista lisää tietoa, ota sähköpostitse yhteyttä koulutustoimikuntaan. Kerro viestissäsi tilanteestasi koiraharrastuksen osalta ja miten haluaisit treenata agilitya seurassamme. Näin koulutustoimikunta voi kartoittaa osaamistasosi ja sen mukaiset treenimahdollisuudet. Kun saat koulutustoimikunnalta vastauksen, välitä koulutustoimikunnan vastaus ja oheinen jäsenhakemus täytettynä jäsensihteerille.

Pyrimme vastaamaan hakemuksiin ja tiedusteluihin mahdollisimman pian. Huomioithan että hallitus ja toimikunnat kokoontuvat noin kuukauden välein, joten toisinaan vastauksessa saattaa mennä hieman aikaa.

Hakemuslomake seuran jäseneksi
Nimi:
Syntymäaika:
Sähköpostiosoite:
Katuosoite:
Postinumero:
Postitoimipaikka:
Puhelinnumero:
Kennelliiton jäsen, kyllä/ei:
Tietojani saa luovuttaa yhdistyksen sponsoreille kyllä/ei:
Harrastamani koirarodut:
Jäsenlaji (valitse yksi):
– Vuosijäsen
– Nuorisojäsen
– Perhejäsen
– Ainaisjäsen

Comments are closed.