Seuranmestaruuskilpailujen säännöt

Kilpailu on seuran jäsenille ilmainen ja siihen saavat osallistua vain Lappeenrannan Agility Urheilijoiden lisenssin omaavat jäsenet.

Kaikki koirakot kisaavat kaksi 2- luokan tasoista rataa, agility- ja hyppyradan. Ihanneajat ovat kaikille samat riippumatta taso- tai kokoluokasta. Seuranmestaruudet ratkotaan kokoluokittain molempien ratojen yhteistuloksen perusteella. Hylkäyksestä tulee 100 virhepistettä. Sijoittuakseen on kuitenkin tehtävä vähintään yksi tulos.

Kilpailussa palkitaan jokaisen kilpailevan tasoluokan parhaat (möllit lasketaan 1-luokan koirakoiksi) sekä kunkin kokoluokan seuranmestarit (kolme parasta) molempien ratojen yhteistulosten perusteella. Lisäksi palkitaan juniorimestari ja seniorimestari.

Vaikka kilpailu on epävirallinen, kisassa mennään virallisten kisojen säännöillä (osallistumisikäraja 18 kk), sillä poikkeuksella, että seuranmestaruuskilpailussa ei ole voimassa Kennelliton dopingsäännökset. Juoksuiset nartut voivat osallistua, menetellään samalla tavalla kuin virallisissa kisoissa (punainen nauha, juoksuhousut + lähtömatto).

Alle 18 vuotiaat voivat kilpailla seuran juniorimestaruudesta. Laita ilmoittautumiseesi, jos olet alle 18 vuotta.

Yli 50 vuotiaat voivat kilpailla seuran seniorimestaruudesta. Laita ilmoittautumiseesi, jos olet yli 50 vuotta.

Osallistuvien koirien tulee olla rokotettuja SKL:n sääntöjen mukaisesti.

Comments are closed.