Talkoovelvoite

Kuvaukset eri työtehtävistä kisoissa


Huomioita talkoovelvoitteesta!

Seuran toiminta perustuu vapaaehtoistoimintaan, joten jäsenten talkooaktiivisuus on erityisen tärkeää toiminnan mahdollistamiseksi. Tämän vuoksi seura on määrittänyt talkoovelvoitteet seuraavasti.

Jäsenvelvollisuutena on vuodessa suoritettavana vähintään 32 tuntia talkoita ja talkoovelvoite koskee jokaista harjoittelumaksua maksavaa jäsentä (Huomioithan että meillä on halli-SM kilpailut maaliskuussa joka luonnollisesti myös kerryttää talkootunteja).

Tunteja voi kerryttää talkoilemalla kilpailuissa tai muissa seuran järjestämissä talkoissa, joista ennakkoon on ilmoitettu talkootuntien kertymisestä. Kilpailutapahtumissa yhden talkoovuoron pituus on noin 4-5 tuntia.

Mikäli jäsen ei itse pääse osallistumaan talkoisiin, on hänellä mahdollisuus hankkia itselleen tuuraaja. Kilpailutapahtumissa on useita tehtäviä, joissa ei tarvita pitkäaikaista kokemusta agilitystä ja tehtäviin ohjeistetaan aina kilpailutapahtuman yhteydessä.

Jos sinulle tulee este osallistua talkoisiin vuorosi mukaisesti, huolehdithan itse vuoron vaihdosta tai tuuraajan hankkimisesta tilallesi! Ilmoita vuoron vaihdoista myös kilpailutoimikunnalle.

Talkoovuorolaisena ei ole mahdollista samanaikaisesti kilpailla.

Ylläpidettävä talkoovuorolista löytyy seuran jäsenille suunnatun facabook sivuston kautta jossa myös tiedotetaan kilpailukohtaiset talkootiedot.

Talkoointoa ja mukavia kisoja toivottaen,

Kilpailutoimikunta


Muut velvollisuudet

Siivousvuoro:
Hallin siisteyden ylläpitämiseksi jokainen viikko on yksi treeniryhmä siivousvuorossa. Siivousvuorolista löytyy facebookista LAU ry:n jäsenille ilmoitukset-osiosta ja hallin wc-käytävän ovesta. Tarkemmat ohjeet siivousvuoron tehtäviin saat koulututtajalta sekä siivousvuorolistan ohessa olevasta ohjelapusta.

Radanrakennusvuoro:

Suuremman (Kenttä 1) ratapohja vaihtuu kahden viikon välein siten että uusi rata on käytettävissä parittoman viikon maanantaina. Vuorotellen yksi harjoitteluryhmä on vastuussa uuden radan rakentamisesta. Radanrakennusvuorot löytyvät jäsenille suunnatun facebook ryhmän ilmoitukset-osiosta ja wc-käytävän ovesta.

Uusi ratapohja julkaistaan LAU treenaajat facebook-ryhmään parillisen viikon sunnuntai-puoleenpäivään mennessa. Mikäli ratapohjaa ei näy, asiasta kannattaa muistuttaa ryhmässä.

Mikäli hallissa on radanvaihtoviikonloppuna ulkopuolista koulutusta, ei rataa tarvitse palauttaa alkuperäiseen muotoonsa. Uuden radan tulee olla valmis ennen sunnuntain ryhmiä (klo 17). Jos radanrakennus vuorossa oleva ryhmä ei pysty rakentamaan uutta rataa ennen sunnuntaina olevia ryhmiä, olkaa yhteydessä suoraan ko. ryhmäläisiin ja sopikaa kuinka asia hoidetaan.

Lumityöt

Jokaisella jäsenellä on velvollisuus tehdä lumitöitä ovien (muista myös kahvio ja 2. kentän päädyn hätäpoistumistie) edustoilta ja roskisten ympäristöstä.

Muut talkoot

Hallia ja esteitä pidetään kunnossa talkoovoimin, joten kaikki ovat tervetulleita talkoisiin, kun sellaisia järjestetään. Pyrimme järjestämään yhteisiä siivous-/kunnostustalkoita, joista pääsääntöisesti on mahdollista myös kerryttää talkoopisteitä (pisteiden keruusta tiedotetaan tapahtumailmoituksen yhteydessä).

Comments are closed.