Yhteistyössä

Yhteistyökumppanimme tarjoavat seuramme jäsenille jäsenetuja, tarkemmin näistä löydät tietoa seuramme jäsenille suunnatusta FB-kanavasta.

Kotimaiset ja paikalliset Jakke-lisäravinteet sopivat koirille iästä, koosta tai rodusta riippumatta.

Voit hankkia tuotteet suoraan toimittajalta tai yhteistilauksena seuran kautta (ilmoitamme yhteistilauksista seuran jäsenille suunnatun FB-kanavan kautta).


Koirien fysioterapiapalveluissa kanssamme yhteistyössä Liikkuva eläinfysioterapia. Eläinfysioterapian tavoitteena on esimerkiksi fyysisen suorituskyvyn parantaminen sekä vammojen ennaltaehkäisy.

Lisätietoa ja varaukset täältä, jäsenalennuksen saadaksesi muista mainita varauksen yhteydessä LAUn jäsenyydestä.Ohjaajatkin tarvitsevat lihashuoltoa. Koulutettu hieroja & urheiluhieroja Jenni Väänänen on tässä tukenamme tarjoamalla palveluitaan jäsenetuhintaan.

Lisätietoa ja varaukset täältä, jäsenalennuksen saadaksesi muista mainita varauksen yhteydessä LAUn jäsenyydestä.Vedessä liikkuminen aktivoi koirasi koko kehoa, parantaa lihaskuntoa ja koordinaatiokykyä sekä lisää fyysistä kestävyyttä. Vedessä lihakset ja nivelet eivät joudu koiran kokonaispainon rasittamiksi, joten uinti tarjoaa erinomaisen liikuntamuodon myös nivelongelmaisille ja ylipainoisille koirille.

Hyvänmielen Koirakeskus tarjoaa 15min ja 30min uinneista uittajan kanssa tai ilman alennuksen.

Lisätietoa ja varaukset täältä, jäsenalennuksen saadaksesi syötä varauksen yhteydessä LAUn alennuskoodi sille varattuun kenttään.Faunatar palvelee yli 40-vuoden kokemuksella kaikkia lemmikkien ystäviä. Monipuolisesta valikoimasta löydät lemmikkitarvikkeet ja ruoat niin koirille, kissoille, jyrsijöille, kaneille, sekä terraarioiden ja akvaarioden asukkaille.Studio Taikalyhty tarjoaa seuramme jäsenille alennuksen kuvauksista ja kuvatuotteista. Myös kotihallimme upea valio-galleria on Studio Taikalyhdyn tuottama
Toimintaamme tukemassa:

Comments are closed.