Koulutus

VUODEN 2016 TREENIMAKSUT

Vuonna 2016 treenimaksut maksetaan vuoden 2015 tapaan jaksotettuina. Sinun on mahdollista maksaa treenimaksu joko vuoden kertamaksuna tai neljässä erässä. Maksujaksot ovat tammi-maaliskuu, huhtikuu-kesäkuu, heinäkuu-syyskuu, lokakuu-joulukuu.

Tarkemmat tiedot treenimaksuista löydät palstalta!

Talkoovelvollisuudet

  • Kisatalkoovelvollisuus
  • Episjärjestelyvelvollisuus
  • Siivousvuoro

MAKSAMINEN

Treenimaksut tulee maksaa aina kauden ensimmäisen kuukauden 15. päivään mennessä eli 15.1.2016, 15.4.2016, 15.7.2016, 15.10.2016. Voit myös maksaa koko vuoden maksun 15.1.2016 mennessä.

Jos maksat treenimaksun neljässä erässä, käytä samaa viitenumeroa jokaisessa maksussa. Jokaisen tulee huolehtia itse, että treenimaksut ovat maksettuna ajallaan. Seura ei lähetä uutta laskua jokaisesta erästä, mutta sähköpostimuistutus pyritään laittamaan eräpäivien lähestyessä. Jos viitenumero pääsee hukkumaan, sitä voi pyytää jäsensihteeriltä.

LIIKUNTASETELEILLÄ MAKSAMINEN

Treenimaksuiksi kelpaavat myös Smartumin, Luottokunnan ja Eekoon liikuntasetelit sekä Tyky-kuntosetelit. Toimita setelit hallin kahviossa olevaan postilaatikkoon eräpäivään mennessä. Kirjoita kuoreen ”treenimaksut” tai vastaavaa, niin rahastonhoitaja tietää ottaa ne matkaan. Muista myös tehdä seteleihin tarvittavat merkinnät ennen laatikkoon viemistä! Muistathan myös, että liikuntasetelit ovat henkilökohtaisia, eikä niillä voi maksaa esim. perheenjäsenen treenimaksuja!

Kun käytössäsi on SporttiPassi voit maksaa harjoitusmaksusi SporttiPassin verkkomaksulla seuraavalla tavalla:
– Kirjaudu sisään omilla tunnuksillasi www.sporttipassi.fi-sivulla
– Valitse SporttiPassin verkkomaksu
– Valitse riippuvalikosta Lappeenrannan Agility Urheilijat ry
– Kirjoita summa euroissa
– Kirjoita mitä maksu koskee/laskun viite
– Paina maksa
Säilytä saamasi tekstiviesti kuittina

Lisätietoja asiasta antaa Paula Happo, kassanhoitaja(@)lau.fi (poista sulut).

TREENITAUOT

Maksuvapaat välikuukaudet kauden sisällä eivät ole enää mahdollisia kuin poikkeustapauksissa. Esimerkiksi juoksut eivät ole peruste maksuvapautukseen. Treenimaksun palauttamisesta tai poikkeuksista päättää aina hallitus. Mikäli haluat maksuvapaata kauden sisällä, laita sähköpostia hallitukselle osoitteeseen lauhallitus(at)gmail.com.

Koko kauden mittaisen treenitauon voit edelleen pitää. Ilmoita siitä jäsensihteerille.

KYSYTTÄVÄÄ TREENIMAKSUISTA?

Jos tulee kysyttävää, laita kysymyksesi LAU:n keskustelupalstalle ”Yleistä agilitykeskustelua”-osioon otsikon ”Treenimaksut 2016” alle. Näin vastaukset voivat auttaa muitakin asiaa pohtivia. Jos et kuitenkaan halua kertoa asiaasi keskustelupalstalla, voit laittaa sähköpostia.

Treeniterkuin,

jäsensihteeri Linda
jasensihteeri@lau.fi


MITEN HALLIIN TREENAAMAAN?

Omatoimiharjoitteluvuorojen varaus tehdään sähköiseen varauskalenteriin.

Hallin avaimia luovutetaan vain seuran jäsenille. Tarkemmat ohjeet avaimen saamiseen löydät palstalta.​​​

Avainasioissa ole yhteydessä lau.avain (at) gmail.com

Comments are closed