Kesäkuun tiedotettavia asioita

Hallituksen kokous oli perjantaina 2.6. hallin kahviossa ja sieltä seuraavia asioita seuralaisten tietoon:
 
– Seuraavat talkoot on tiistaina 4.7. ja tuolloin on tarkoitus tehdä hyllyjä hallin sisälle tavaroiden järkevää säilytystä varten ja kenties maalata ulkona oleva kontti! Talkoista tulee lisätietoja myöhemmin. Ja näistäkin talkoista on mahdollisuus saada talkootunteja itselle.
 
– Seuranmestaruuskisat on lauantaina 23.9.2023 ja tuomarina toimii Mari Alajääski Haminasta. Kisoista on tehty jo oma tapahtuma, jossa lisätietoa! Merkatkaa päivä jo kalentereihin ettei mene ohi 🙂
 
– Häiriönsieto luento on tulossa elokuussa ja koulutustoimikunta tiedottaa tästä tarkemmin kunhan ajankohta on luennoitsijan kanssa sovittu. Luento tulee tapahtumaan etänä, koska kouluttaja muualta päin ja luennosta tulee tallenne seuran YouTube-kanavalle. Pysykää asian suhteen kuulolla! Tämä on varmasti hyödyllinen kaikille seuralaisille.
 
– Kauden starttaus ja treenikäytännöt -tilaisuus kaikille seuralaisille ennen uuden kauden alkua. Tilaisuus pidetään torstaina 28.9.2023 klo 18:30 alkaen hallilla. Tänne toivotaan kaikkien osallistuvan jos vain mahdollista. Käydään läpi tärkeitä asioita liittyen treenaamiseen, toimikunnat esittelevät omaa toimintaansa. Käsitellään mm. käytännöt talkoista, treenitauoista, treenimaksuista, siivousvuoroista jne. Tästä tulee tarkempaa infoa lähempänä ajankohtaa!
 
– Agilityn MM-kisast järjestetään tänä vuonna Tsekeissä 4.-8.10. ja meiän seura järjestää kisastudion omalla hallilla kahviossa! Eli seura ostaa katseluoikeuden kisoihin ja tarjoaa pientä purtavaa ja alkoholitonta juomaa. Kisastudio on avoinna kaikille seuralaisille!!
 
– Olettehan huomanneet seuran palautekanavat lau.fi sivustolla? Eli seuran kotisivuilta löytyy palautekanavat, joita toivomme käytettävän rohkeasti. Esimerkiksi ”läheltä piti”-tilanteet voi sieltä ilmoittaa, jolloin hallituksessa ja toimikunnissa voidaan miettiä tapoja, joilla pyritään vähentämään lähellä piti -tilanteet. Se ei ole tuomioistuin, älkää pelätkö, vaan sitä varten, jotta osaamme miettiä esimerkiksi erilaisia koulutuksia erilaisia tilanteita varten.
 
– Uusin yhteistyökumppanimme on Hyvänmielen koirakeskus! Sieltä seuralaiset saavat 15 min ja 30 min uinneista alennusta – 10%
Tämä kannattaa ehdottomasti hyödyntää!
 
Seuraavaa hallituksen kokousta ei vielä päätetty, mutta se on elokuussa. Esimerkiksi palautekanavan tai hallituksen sähköpostin kautta voi tuoda jälleen asioita kokoukseen käsiteltäväksi ja näitä sitten käsitellään sitä mukaa miten aika antaa myöten sekä hieman kiireellisyysjärjestyksessä. Nyt meiänLAUma nautitaan kesästä koiriemme kanssa, käydään treenailemassa, kisailemassa, uimassa, lomailemassa ja mitä muuta kivaa voikaan tehdä! Nautitaan kesästä ☀️