Syyskokouksen antia

Seuran syyskokous oli 24.11.2017 ja paikalla oli seuran 53 jäsentä,
jotka kaikki olivat sääntöjen mukaisesti äänivaltaisia äänestystilanteissa.

  • Seuran puheenjohtajan kausi kestää aina vuoden kerrallaan. Ensi vuoden puheenjohtajaksi oli kaksi ehdokasta: Elisa Härkönen ja Jerkko Mäkelä. Elisa Härkönen ei päässyt kokoukseen mukaan, mutta hän oli esitellyt itsensä ja ajatuksiaan seuran tulevaisuudesta etukäteen LAU:n facebook-sivulla. Kokouksessa hänet esitteli Tiina Pöllänen. Jerkko Mäkelä esitteli itsensä ja ajatuksiaan seuran tulevaisuudesta. Esittelyjen jälkeen puheenjohtajasta äänestettiin suljetulla lippuäänestyksellä. Seuran puheenjohtajana jatkaa Jerkko Mäkelä 31 äänellä, Elisa Härkönen sai 21 ääntä, lisäksi oli 1 tyhjä ääni.
  • Hallituksesta oli erovuorossa Sari Lehtomäki ja Anne Lind sekä Mia Tuuva ilmoitti eroavansa hallituksesta kesken kauden. Hallituksen jäsenten kausi on aina 2 vuotta kerrallaan. Hallituksen jäseniksi oli ehdolla Anne Lind, Elisa Härkönen, Jaana Rita ja Maija Koski. Hallituksen jäseniksi valittiin suljetulla lippuäänestyksellä Elisa Härkönen 44 äänellä ja Anne Lind 42 äänellä. Heidän kautensa kestää 2 vuotta. Mia Tuuvan tilalle äänestettiin Jaana Rita 28 äänellä, hänen kautensa kestää vuoden. Maija Koski sai 21 ääntä.
  • Hallituksen varajäsenten valitseminen, erovuorossa Maija Koski ja Jaana Rita. Varajäseniksi valittiin Maija Koski ja Olli-Jussi Rissanen.
  • Toimikuntia on jatkossa edelleen kolme: kilpailu, koulutus sekä vapaa-aika. Toimikunnan jäsenet nimetään vuoden 2018 hallituksen toimesta.
  • Antti Karhunen jatkaa edelleen seuran edustajana Lappeenrannan Agilityhallit Oy:n yhtiökokouksessa.
  • Syyskokouksessa päätettiin myös seuran jäsenmaksuista sekä ensi vuoden treenimaksuista. Näistä tulee erillinen tiedote seuran sivuille.

Comments are closed.