Nuorten kesäleiri 17.-19.6.2024

Nuorille 10-17 vuotiaille suunnattu kesäleiri Lappeenrannassa 17.-19.6.2024 klo 9-15. 🤩☀️
Leirillä tutustutaan erilaisiin koiraharrastuslajeihin. 
🐩🐩🐩
 
🐩 Leirillä tutustutaan useampiin lajeihin, kuten mm. agility, junior handler ja rally-toko.
 
🐩Aiempaa kokemusta koiraharrastuksista ei tarvita. Mutta huomioithan että mukana on paljon koiria, tämän vuoksi leirille osallistuvien koirien tulee olla hyvin käyttäytyviä ja nuoren tulee pystyä hallitsemaan koiraa. Koiran tulee olla vähintään vuoden ikäinen ja Kennelliiton sääntöjen mukaan rokotettu.
 
🐩 Jos olet kiinnostunut koiraharrastuksesta, mutta et ole vielä varma olisiko tämä sinun harrastus, ota myös siinä tapauksessa rohkeasti yhteyttä! Leirille otamme myös nuoria, joilla ei ole omaa koiraa mukana. Näin pääsette tutustumaan eri koiraharrastuksiin.
 
Kolmen päivän leirin hinta on 30€, sisältäen ohjauksen ja lounaan.
Ilmoittautuminen oheisen linkin kautta: https://kymenkennelpiiri.com/nuorisoleirin…/
Lisätiedot: Suvi-Tuuli Skyttä 050 358 4984.
 
Lappeenrannan Agility Urheilijat käynnistää nuorille suunnattua seuratoimintaa kesän ja syksyn mittaan. Syksyllä starttaamaan nuorille suunnattuja viikkoharjoitteluryhmiä, järjestämme seurassamme Suomen huippuagilitykouluttajien valmennuksia sekä tarjoamme mahdollisuuden myös nuorten oman liikunnallisuuden kehittämiseen koiran kanssa tehtävien, kuin myös suoraan nuorille ohjaajille suunnattujen harjoitusten myötä.
🤩 Seuraa kanaviamme, tiedotamme asiasta lähiaikana lisää! (Facebook , Instagram: #meiänlauma , www.lau.fi ja paikalliset koira-aiheiset sivustot sekä Lappeenrannan tapahtumakalenteri) 🤩