Yhdistys

Lappeenrannan Agility Urheilijat ry, tutummin LAU, on vuonna 1997 perustettu agilityyn erikoistunut koiraurheiluseura. Jäseniä on 206 (01/2018).

LAUn toiminta on keskittynyt Lappeenrannan Totokadulla sijaitsevalle agilityhallille.

LAUn koulutusryhmät pyörivät arki-iltaisin ja viikonloppuisin. Koulutuksia on tarjolla niin aloitteleville koirille, pennuille kuin huipulle tähtääville koirakoillekin. Lisäksi LAU järjestää jäsenilleen säännöllisesti seuran ulkopuolisia koulutuksia, jolloin seuralaiset saavat uusia agilityoppeja Suomen parhailta agilityosaajilta.

Kiinnostuitko? Liity LAU:n jäseneksi!

Jäseneksi pyrkivän on oltava agilitystä kiinnostunut ja sitouduttava noudattamaan Lappeenrannan Agility Urheilijat ry:n sääntöjä.

Voit lähettää jäsenhakemuksesi sähköisesti. Jäsenmaksulasku tulee sinulle sähköpostilla (tai kirjepostilla, jos ei sinulla ole sähköpostiosoitetta) sen jälkeen, kun sinut on hyväksytty LAUn jäseneksi. Lisätietoja voit kysyä jäsensihteeriltämme (jasensihteeri@lau.fi).

Jäsenmaksut 2018

• Vuosijäsen 25 € / vuosi + liittymismaksu 15€
  • Perhejäsen 15 € / vuosi (Perhejäseniä ovat vuosijäsenen kanssa samassa ruokakunnassa asuvat) + liittymismaksu 15€
  • Nuorisojäsen 15 € / vuosi (Nuorisojäseniä ovat alle 18 vuotiaat) + liittymismaksu 15€